top of page
profielfoto website.webp

Hello

Ik ben Malila ZImba en trotse moeder van 2 tienerzonen.

Druk in de weer maar heb al de tools en ervaring om erin te slagen gelukkig te zijn en lekker mijn ding te doen, één ervan is, mensen helpen!

Het ontstaan

Opgegroeid in een groot gezin, als oudste dochter leerde ik al een huishouden runnen. Kwam me al veel vroeger ter attentie,

Een proper huis = rust in je hoofd.

Later werkte ik als barvrouw in een keten van verschillende cocktailbars, waar ik daar ook graag alles op orde wou hebben.

Propere werkplaats = rust in je hoofd.

Vele jaren later ontwikkelde ik, door mijn streef naar aanhoudende properheid en orde, een eigen bezigheid door het zelf in handen te nemen. Niet alleen de organisatie maar de wereld van het poetsen ging open. Ik zorgde met een klein team de kuis van verschillende bars maar ging ik ook bij particulieren schoonmaken via een dienstencheque-kantoor.

Ondertussen stapte ik na 10 jaar barwerk over als toiletdame en na 15 jaar poetsen over als 'Professional Organizer'. In de volksmond - opruimcoach.

Oog voor detail, organisatorisch en flexibel zijn mijn sterktes!

En ineens dacht ik - waarom niet combineren?

Les Gazelles  (snelle beeste) een geweven goed vol kennis en ervaring met als doel gelukkige klanten en organisatoren.

Les Gazelles bestaat uit een team opgeleide toilet-dames en/-heren. Ikzelf, ervaren voor en achter de schermen in de horeca, gewerkt op verschillende locaties en op toffe evenementen. 

Daarnaast het opruimen 'niche' schoonmaak. 

Eén van mijn quotes luidt: "Comme à la maison." "Net zoals thuis".

Doelstelling = rust in je hoofd

bottom of page